Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateAccident rutier în satul Valea din comuna Bolboși: Dosar penal întocmit de...

Accident rutier în satul Valea din comuna Bolboși: Dosar penal întocmit de polițiști

Accident rutier în satul Valea din comuna Bolboși: Dosar penal întocmit de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost alertați pe 8 iulie, prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier în satul Valea din comuna Bolboși.

Primul raport indică faptul că un bărbat în vârstă de 58 de ani, din satul Scorușu, comuna Borăscu, conducea un autoturism pe DJ 671 C dinspre localitatea Văgiulești către Bolboși și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard din beton, conform informațiilor furnizate de IPJ Gorj.

În urma impactului, conducătorul auto și două pasagere, de 69 și 41 de ani, au fost rănite și transportate la Spitalul Turceni pentru îngrijiri medicale.

Testul etilotest efectuat asupra șoferului a indicat un rezultat negativ. Acesta a fost transferat la Spitalul Rovinari pentru recoltarea de probe biologice și acordarea de îngrijiri medicale suplimentare.

Polițiștii deschid dosar penal

Echipa de polițiști a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. Incidentul a survenit în timpul programului de serviciu al celor 3 persoane implicate în accidentul rutier.

Citește și: Mai multe detalii despre deschiderea dosarului penal în cazul accidentului din Valea

Concluzii

Accidentul rutier din satul Valea din comuna Bolboși a avut consecințe grave, soldate cu rănirea a trei persoane. Autoritățile au intervenit prompt, iar dosarul penal deschis va investiga în detaliu circumstanțele producerii evenimentului.

Măsurile legale vor fi aplicate conform prevederilor legii, iar persoanele implicate vor trebui să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile și consecințele lor.

Monitorizăm evoluția situației și vom reveni cu actualizări pe măsură ce autoritățile furnizează informații suplimentare despre acest caz tragic de accident rutier.

Urmează știri de interes public. Continuați să ne urmăriți pentru cele mai recente informații. TAGS: accident, dosar penal, poliție rurală

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General