Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateAccident rutier în comuna Bolboși: Trei persoane rănite în urma coliziunii cu...

Accident rutier în comuna Bolboși: Trei persoane rănite în urma coliziunii cu un gard din beton

Accident rutier în comuna Bolboși: Trei persoane rănite în urma coliziunii cu un gard din beton

Un incident grav a avut loc în satul Valea din comuna Bolboși, unde un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard din beton. Poliția a fost sesizată printr-un apel la numărul de urgență 112, iar polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au intervenit imediat.

La fața locului, autoritățile au constatat că șoferul, precum și două pasagere de 69 și 41 de ani, au suferit răni în urma impactului. Cele două femei au fost transportate de urgență la Spitalul Turceni pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto, care a fost testat cu aparatul etilotest cu rezultat negativ, a fost și el dus la Spitalul Rovinari pentru investigații suplimentare și tratament.

Poliția a inițiat un dosar penal în acest caz, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, dat fiind că toate cele trei persoane implicate în accident se aflau în timpul programului de serviciu atunci când evenimentul a avut loc.

Este important să subliniem că respectarea regulilor de circulație și prevenirea unor astfel de evenimente tragice sunt prioritare pentru siguranța tuturor participanților la trafic. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul și să aplice sancțiunile necesare conform legii.

În încercarea de a reduce numărul de accidente rutiere, este esențial ca șoferii să adopte o conduită responsabilă la volan și să respecte regulile de circulație. Siguranța pe drumuri reprezintă o preocupare majoră pentru comunitatea locală, iar conștientizarea fiecărui participant la trafic este crucială pentru prevenirea tragediilor.

Încurajăm toți conducătorii auto să fie vigilenți și să acorde atenția cuvenită siguranței proprii și a celor din jur. Respectarea legislației rutiere este un angajament pe care fiecare dintre noi ar trebui să îl asume pentru a contribui la reducerea riscului de accidente și la asigurarea protecției tuturor participanților la trafic.

Acum, mai mult ca oricând, este momentul să ne unim eforturile pentru a crea un mediu mai sigur pe drumurile noastre. Siguranța rutieră nu trebuie să fie doar o preocupare a autorităților, ci și a întregii comunități, deoarece fiecare acțiune responsabilă poate salva vieți și preveni tragedii.

**TAGS:** accident rutier, siguranța rutieră, siguranță pe drumuri, conduită responsabilă, legislație rutieră
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General