Monday, February 26, 2024
Google search engine
HomeSportAccident rutier grav în județul Sibiu: Un copil și trei adulți au...

Accident rutier grav în județul Sibiu: Un copil și trei adulți au ajuns la spital după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea carosabilului

Accident rutier grav în județul Sibiu: Un copil și trei adulți au ajuns la spital după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea carosabilului

Un nou accident rutier grav a avut loc în județul Sibiu, în urma căruia patru persoane au fost rănite, printre care se află și un copil. Evenimentul s-a produs joi seara, când șoferul unei mașini și-a pierdut controlul direcției de mers pe DN 14, între localitățile Șura Mare și Slimnic.

Mașina implicată în accident s-a răsturnat pe marginea carosabilului, iar patru persoane se aflau în interiorul vehiculului. Acestea includ conducătorul auto în vârstă de 44 de ani, două femei în vârstă de 34 și respectiv 63 de ani, și un copil de 6 ani.

Conform datelor oferite de presa locală, copilul a suferit un traumatism cranian și a fost transportat la Centrul de Pediatrie și Urgențe (CPU) al spitalului din Sibiu, împreună cu mama sa în vârstă de 34 de ani, care a suferit multiple contuzii.

Imediat după producerea accidentului, serviciile de intervenție au fost alertate și s-au deplasat la locul evenimentului. Echipajele de la ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență) au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv un echipaj SMURD echipat cu medic, o autospecială de stingere și două echipaje SAJ (Serviciul de Ambulanță Județean).

Acest accident rutier grav în județul Sibiu vine la scurt timp după o tragedie similară petrecută în Copșa Mică, tot în aceeași zonă. Atunci, un tânăr de 29 de ani și copilul său în vârstă de doar 8 luni au pierit în urma unui accident rutier în care mașina în care se aflau a lovit un cap de pod și s-a răsturnat.

Accident grav și în județul Constanța: O mașină s-a răsturnat la Tuzla

Pe lângă accidentul rutier grav produs în județul Sibiu, o altă tragedie s-a petrecut și în județul Constanța, în zona localității Tuzla. Un autoturism s-a răsturnat pe Drumul Național 39 (DN39), la ieșirea din Tuzla spre Costinești, rezultând o persoană rănită.

Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române a anunțat că accidentul s-a produs în această zonă, iar echipajele de intervenție, inclusiv Stația Tuzla, au fost trimise la fața locului pentru a acorda asistență medicală de urgență. Un echipaj SMURD B2 și o autospecială de stingere cu apă și spumă (ASAS) au intervenit pentru a gestiona situația.

Este important ca autoritățile și participanții la trafic să fie mereu conștienți de pericolele de pe drumurile publice și să respecte regulile de circulație. Accidentele rutiere pot avea consecințe grave și, uneori, tragice, așa cum s-a întâmplat și în aceste două cazuri din județele Sibiu și Constanța.

Accident, rutier, Sibiu, Constanța, mașină, răsturnat, copil, adulți, spital, DN39, Tuzla, accident rutier

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments