Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateAccident provocat de un bărbat din Afumați care conducea un tractor fără...

Accident provocat de un bărbat din Afumați care conducea un tractor fără permis și tracta o remorcă neînmatriculată

Accident provocat de un bărbat din Afumați care conducea un tractor fără permis și tracta o remorcă neînmatriculată

Un bărbat din Afumați a fost implicat într-un accident de circulație în timp ce conducea un tractor agricol pe DJ561A, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai grav, remorca pe care o tracta nu era înregistrată în circulație. Acest incident a dus la deschiderea unui dosar penal împotriva sa, fiind suspectat de vatamare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis și tractarea unei remorci neînmatriculate.

Ieri seară, la ora 20:22, autoritățile au fost alertate cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ561A, unde un tractor agricol implicat intr-o coliziune. La locul incidentului, polițiștii au constatat că incidentul a fost cauzat de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Afumați, care a schimbat direcția fără să se asigure corespunzător. Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din comuna Siliștea Crucii, care încerca să-l depășească.

În urma impactului, femeia a fost rănită și a necesitat transportul la spital pentru îngrijiri medicale. Ambele persoane implicate în accident au fost supuse testării alcoolscopice, rezultatele arătând un nivel de alcoolemie negativ în cazul femeii și 0.29 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbat. Aceasta demonstrează că conducătorul tractorului consumase alcool înainte de a urca la volan.

Investigațiile poliției au relevat că bărbatul nu avea permis de conducere, iar remorca tractată nu era înregistrată pentru circulație, contravenind astfel mai multor reguli rutiere. Ca urmare, forțele de ordine au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis și tractarea unei remorci neînmatriculate. Cercetările sunt în desfășurare, iar la finalizarea acestora se va propune soluția legală adecvată, sub supravegherea unității de parchet competentă.

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General