Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateAccident grav pe DN1: Minor descarcerat și trei victime transportate la spital

Accident grav pe DN1: Minor descarcerat și trei victime transportate la spital

Accident grav pe DN1: Minor descarcerat și trei victime transportate la spital

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost găsit la aproximativ 200 de metri de locul impactului în urma unui accident grav care a avut loc pe DN1. Echipajele de pompieri și salvatori au intervenit rapid și au reușit să-l prindă pe tânăr, fiind apoi acordat primul ajutor celor trei victime implicate.

La fața locului, în urma testării, s-a constatat că șoferul mașinii implicate în accident prezenta o alcoolemie de 0,60 pur în aerul expirat, precum și urme de substanțe psihoactive. Autoritățile au deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru multiple încălcări, printre care conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.

După ce minorul a fost descarcerat, toate cele trei victime implicate în accident au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale specializate și prelevarea de probe biologice în vederea investigațiilor ulterioare. Situația a fost una deosebit de gravă, iar intervenția promptă a echipelor de intervenție a fost crucială în salvarea vieților implicate.

Actualizare: Potrivit informațiilor, autocarul implicat în accident transporta nu mai puțin de 57 de persoane. Planul roșu de intervenție a fost activat imediat, iar autoritățile lucrează intens la stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs tragedia. Speranțele sunt ca toți cei implicați să se recupereze rapid și că vor primi asistența medicală de care au nevoie.

TAGS: accident DN1, intervenție de urgență, victime accident rutier
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General