Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateAccident grav pe DN 1 Ploiești - Brașov: Două victime implicate într-un...

Accident grav pe DN 1 Ploiești – Brașov: Două victime implicate într-un impact devastator

Accident grav pe DN 1 Ploiești – Brașov: Două victime implicate într-un impact devastator

În urma unui accident rutier tragic de pe DN 1 Ploiești – Brașov, două persoane au fost grav rănite, provocând o oprire a traficului și intervenția promptă a autorităților. Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a confirmat producerea impactului la kilometrul 102, lângă Nistorești din județul Prahova.

Incidentul a avut drept consecință rănirea gravă a unui bărbat în vârstă de 77 de ani și a unei femei de 43 de ani, necesitând intervenția de urgență a echipajului elicopterului SMURD. Traficul către Brașov a fost oprit temporar, iar mașinile au fost redirecționate pe un singur fir.

Autoritățile au informat că bărbatul de 77 de ani se află în stop cardio-respirator, în timp ce femeia rănită a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe din Câmpina, fiind sub supravegherea medicală necesară. Elicopterul SMURD a fost solicitat pentru a asigura transferul rapid al victimelor către unități medicale specializate.

Din cercetările preliminare, s-a stabilit că șoferul în vârstă de 77 de ani a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 49 de ani. Conducătorul auto tânăr a fost supus unui test de alcoolemie, rezultatul fiind negativ, cu 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ciuda eforturilor depuse de echipele de intervenție, situația rămâne gravă, iar autoritățile continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele care au condus la producerea acestui accident de proporții. Siguranța rutieră rămâne o prioritate și este crucială pentru evitarea unor astfel de tragedii în viitor.

TAGS: accident, Ploiești, Brașov, victime, DN 1, rănire

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General