Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateAccident grav la Târgu Jiu: o femeie lovită pe trecerea de pietoni...

Accident grav la Târgu Jiu: o femeie lovită pe trecerea de pietoni de un șofer neatenț

Accident grav la Târgu Jiu: o femeie lovită pe trecerea de pietoni de un șofer neatenț

Într-un incident tragic care a avut loc ieri pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu, o femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni de către un șofer neatenț. Victima, ale cărei detalii nu au fost încă făcute publice, a fost imediat transportată cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Autoritățile au intervenit rapid la fața locului, iar șoferul responsabil pentru accident a fost, de asemenea, dus la spital în scopul recoltării de mostre biologice de sânge pentru a stabili alcoolemia acestuia în momentul impactului. Polițiștii care au sosit la fața locului au întocmit un dosar penal în acest caz, investigându-se sub aspectul vătămării corporale din culpă a femeii accidentate.

Cu privire la acest regretabil incident, Ioana Nanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, a menționat că ancheta este în desfășurare și că vor fi luate toate măsurile necesare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul și gradul de vinovăție al șoferului implicat.

Evenimentul a fost documentat de mai multe surse media locale, inclusiv cea a Accent In Gorj, care a relatat detaliile știrii. O înregistrare audio cu informații suplimentare despre accident poate fi ascultată aici.

Într-o încercare de a preveni astfel de incidente nefericite în viitor, autoritățile recomandă tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să acorde o atenție sporită pietonilor care traversează străzile marcate. Siguranța rutieră este o responsabilitate comună și trebuie tratată cu cea mai mare seriozitate pentru a evita astfel de tragedii.

TAGS: accident Târgu Jiu, femeie lovită, vătămare corporală, siguranță rutieră

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General