Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateAccident grav la Târgu Jiu: Femeie de 29 de ani lovită de...

Accident grav la Târgu Jiu: Femeie de 29 de ani lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Accident grav la Târgu Jiu: Femeie de 29 de ani lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

O tragedie s-a petrecut în orașul Târgu Jiu, unde o femeie în vârstă de 29 de ani a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe după ce a fost implicată într-un accident rutier șocant. Evenimentul a avut loc în plină după-amiază pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, unde viața tinerei a fost brusc modificată de impactul unei mașini în timp ce traversa o trecere de pietoni.

Forțele de ordine au fost alertate cu privire la incident în data de 8 iulie 2024, acolo unde polițiștii de la Poliția Municipiului Târgu Jiu au intervenit prompt. Se pare că un bărbat în vârstă de 65 de ani, conducând un autoturism pe bulevard, a intrat în coliziune cu tânăra de 29 de ani, rezidentă a orașului. Femeia, fiind pieton în acel moment, a fost lovită în mod grav, necesitând asistență medicală de urgență. Echipajul de ambulanță a intervenit imediat și a transportat-o la U.P.U. Târgu Jiu pentru a primi îngrijiri medicale specializate.

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, conducătorul auto implicant în accident posedă un permis de conducere valabil și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul impactului. În continuare, atât șoferul, cât și victima au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare, inclusiv recoltarea de mostre biologice în vederea determinării alcoolemiei. Autoritățile au demarat o anchetă pentru clarificarea circumstanțelor în care s-a produs tragicul incident, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Astfel, comunitatea din Târgu Jiu este șocată de această întorsătură teribilă a evenimentelor, cu gândurile îndreptate către recuperarea și revenirea la sănătate a femeii implicate în accident. Siguranța participanților la trafic și respectarea regulilor de circulație rămân prioritare în eforturile de prevenire a unor astfel de tragedii rutiere în viitor.

TAGS: accident, Târgu Jiu, femeie lovită, trecere de pietoni, UPU Târgu Jiu
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General