Monday, July 22, 2024
HomeActualitateAccident grav în Vâlcea: Doi șoferi răniți în urma coliziunii dintre două...

Accident grav în Vâlcea: Doi șoferi răniți în urma coliziunii dintre două autoturisme

Accident grav în Vâlcea: Doi șoferi răniți în urma coliziunii dintre două autoturisme

Un incident tragic a avut loc în această dimineață pe DN 64, în localitatea Prundeni din județul Vâlcea, unde doi conducători auto au fost implicați într-o coliziune puternică. Potrivit autorităților, cei doi implicați în accident au fost identificați drept un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Drăgășani și o femeie de 32 de ani din Prundeni, ambii necesitând îngrijiri medicale urgente.

  • Eveniment rutier major în Vâlcea
  • Coliziune violentă între două autoturisme
  • Două persoane rănite: un bărbat și o femeie

La locul accidentului au sosit de urgență polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani, care au intervenit imediat pentru a acorda primul ajutor și a evalua situația. După un prim diagnostic de la fața locului, cei doi conducători auto au fost transportați de urgență la spital pentru investigații suplimentare și tratament specializat conform indicțiilor medicale.

Conform declarației oficiale a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea, „Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto, respectiv a unui bărbat de 29 de ani, din municipiul Drăgășani și a unei femei în vârstă de 32 de ani, din localitatea Prundeni. Ulterior, aceștia au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate“.

Accident Vâlcea
Fotografie ilustrativă

Este important de menționat că ambele persoane implicate în accident au fost supuse testelor cu aparatul etilotest, iar rezultatele au indicat că nu se aflau sub influența alcoolului. Poliția continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc această tragică coliziune dintre cele două autoturisme.

Accident DN 64
Fotografie de la locul accidentului

Acest incident reprezintă doar unul dintre multele evenimente rutiere grave care au loc zilnic pe șoselele din România, subliniind importanța respectării regulilor de circulație și a prudenței la volan pentru prevenirea unor astfel de situații tragice.

Pentru actualizări și informații suplimentare, vă invităm să urmăriți situl nostru pentru cele mai recente știri din Vâlcea și din țară.

The post Două persoane rănite după un accident în Vâlcea first appeared on Accent In Gorj.

TAGS:

accident, Vâlcea, răniți, coliziune, autoturisme, polițiști
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General