Wednesday, April 17, 2024
HomeSportAccident grav în Sibiu: Un polițist local, lovit de o mașină în...

Accident grav în Sibiu: Un polițist local, lovit de o mașină în timp ce dirija traficul

Accident grav în Sibiu: Un polițist local, lovit de o mașină în timp ce dirija traficul

Un polițist local care dirija circulația pe o stradă din județul Sibiu a fost implicat într-un grav accident rutier. Agentul a suferit răni grave și a fost transportat de urgență la spital.

Incidentul dramatic a avut loc marți seară în localitatea Cisnădie, pe Drumul Județean 106 C. Un bărbat în vârstă de 55 de ani, cetățean străin, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu polițistul local care se afla în baza sa. Agentul dirija traficul într-o zonă periculoasă, cu risc de inundație, iar zona era semnalizată corespunzător.

Victima, în vârstă de 37 de ani, a fost găsită în stare de inconștiență și a suferit leziuni grave. Echipajele medicale sosite la fața locului au acordat primul ajutor și au transportat polițistul la Unitatea de Primiri Urgențe din Sibiu.

Autoritățile desfășoară investigații pentru a stabili cauzele accidentului și eventualele neglijențe din partea șoferului.

Accident rutier la Albina: Coliziune în lanț și trei persoane rănite

În aceeași seară, un alt accident grav s-a petrecut pe Drumul Județean 592, în apropiere de localitatea Albina, la o distanță de aproximativ 30 de kilometri de Timișoara. Mai multe autovehicule au fost implicate într-o coliziune în lanț.

La fața locului, echipaje de pompieri, salvare și poliție au intervenit pentru a acorda asistență medicală și a gestiona situația. Două mașini au intrat în coliziune frontală, iar alte două au suferit avarii în timp ce au încercat să evite impactul.

În urma accidentului, șapte persoane au fost implicate. Trei dintre ele au suferit răni ușoare și au fost tratate la fața locului. În ciuda intervenției rapide a echipajelor de intervenție, traficul în zonă a fost afectat, formându-se o coloană de mașini care a cauzat întârzieri semnificative în deplasarea șoferilor.

Autoritățile investighează cauzele acestui accident rutier și vor lua măsuri pentru evitarea unor astfel de incidente în viitor.

TAGS: accident, incident, rutier, accident Sibiu, accident rutier, polițist local, răniți

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments