Wednesday, April 17, 2024
HomeActualitateAccident grav în Sibiu: Polițistul local rănit după ce a fost lovit...

Accident grav în Sibiu: Polițistul local rănit după ce a fost lovit de un șofer

Accident grav în Sibiu: Polițistul local rănit după ce a fost lovit de un șofer

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu cu multiple traumatisme. Printre acestea se numără un traumatism cranio-cerebral major, fracturi costale și craniene, hematom subdural și hemotorax. Conform oficialilor spitalului, pacientul a fost internat pe Secția Neurochirurgie și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. În prezent, se află în secția de Anestezie și Terapie Intensivă, intubat și în stare gravă.

Accidentul a avut loc pe DJ 106 C Sibiu – Cisnădie, la intrarea în localitatea Cisnădie. Socitatea Drumuri și Poduri Sibiu, care administrează porțiunea de drum în cauză, a emis o avertizare pentru șoferi. Din cauza precipitațiilor abundente și a lucrărilor desfășurate în zonă, pe o parte a carosabilului s-au depus aluviuni, pe o distanță de aproximativ 200 de metri. Circulația se desfășoară alternativ, fiind semaforizată. Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită și să adapteze viteza la condițiile de drum.

În același context, marți seară, un polițist local a fost grav rănit în timp ce dirija traficul în zonă. Acesta a fost lovit de un șofer străin. Incidentul a avut loc înaintea accidentului în care bărbatul de 38 de ani și-a suferit multiple traumatisme. Polițistul a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Autoritățile investighează ambii incidente și urmează să stabilească cu exactitate cauzele acestora. Este important ca șoferii să fie precauți și să respecte regulile de circulație, în special în zonele cu lucrări în desfășurare și în condiții meteorologice nefavorabile. Siguranța rutieră trebuie să fie o prioritate pentru fiecare participant la trafic.

  • Accident
  • Sibiu
  • Polițist local
  • Tramatisme
  • Precipitații abundente
  • DJ 106 C
  • Cisnădie
  • Drumuri și Poduri Sibiu
  • Intervenție chirugicală
TAGS: Accident, Sibiu, Polițist local, Tramatisme, Precipitații abundente, DJ 106 C, Cisnădie, Drumuri și Poduri Sibiu, Intervenție chirugicală
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments