Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateAccident grav în Prahova: Un bărbat și o femeie răniți după o...

Accident grav în Prahova: Un bărbat și o femeie răniți după o coliziune între două autovehicule

Accident grav în Prahova: Un bărbat și o femeie răniți după o coliziune între două autovehicule

Evenimentul rutier produs pe DN1 a provocat o aglomerație neașteptată în zonă, forțând polițiștii să intervină prompt pentru gestionarea traficului. Situația a fost generată de închiderea temporară a Valea Oltului, impunând redistribuirea fluxului rutier. Conducătorul auto de 77 de ani a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, rezultând rănirea gravă a celor doi pasageri.

Autoritățile au confirmat că din primele investigații la fața locului reiese că impactul violent a provocat rănirea gravă a șoferului în vârstă de 77 de ani și a unei femei de 44 de ani, pasageră în vehicul. Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a intervenit de urgență pentru gestionarea situației și investigarea cauzelor producerii evenimentului rutier.

Traficul a fost restricționat în zona impactului, iar operațiunile de intervenție au fost coordonate de către echipajele specializate. La fața locului a fost solicitat echipajul SMURD cu elicopter pentru a acorda asistență medicală de urgență șoferului grav rănit, care se afla în stop cardio-respirator. Femeia a fost transportată la un centru medical pentru îngrijiri medicale specializate, în timp ce autoritățile continuă cercetările pentru stabilirea exactă a circumstanțelor producerii accidentului.

Șoferii implicați în accident au fost supuși testării cu aparatul etilotest, acesta indicând un rezultat negativ pentru șoferul de 49 de ani. Din cauza stării critice a conducătorului auto în vârstă, acesta nu a putut fi testat inițial, însă probe biologice de sânge vor fi recoltate pentru a stabili concret prezumția de consum de alcool.

Autoritățile rutiere continuă să monitorizeze situația traficului în zonă, îndemnând conducătorii auto să respecte regulile de circulație și să conducă responsabil. Traficul va fi perturbat în continuare pe DN1, iar se recomandă evitarea zonei accidentului sau a circulației pe rute alternative pentru a evita întârzieri și blocaje rutiere suplimentare.

Tags: accident, rutier, trafic, poliție, intervenție de urgență, situație de urgență

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General