Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateAccident grav în județul Caraș-Severin: TIR-ul și două autoturisme implicate, primarul localității...

Accident grav în județul Caraș-Severin: TIR-ul și două autoturisme implicate, primarul localității Brebu printre victime

Accident grav în județul Caraș-Severin: TIR-ul și două autoturisme implicate, primarul localității Brebu printre victime

Un accident grav a avut loc pe DN 6, în județul Caraș-Severin, soldat cu trei adulți și un copil răniți, din cauza impactului dintre un TIR și două autoturisme. Printre victime s-a aflat și primarul din Brebu.

Evenimentul tragic s-a desfășurat în momentul în care un șofer a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune frontală cu un TIR care se deplasa în direcția opusă, iar apoi a fost proiectat în cel de-al doilea autoturism.

La locul accidentului au sosit rapid forțe de intervenție, inclusiv o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Caraș-Severin.

Reprezentanții ISU Caraș-Severin au comunicat că în urma impactului s-au înregistrat cinci victime, patru dintre acestea fiind transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament medical de specialitate. Printre răniți se numără trei adulți și un minor.

Consecințele coliziunii au fost de o gravitate extremă, fiind observate fragmente din vehiculele implicate răspândite pe o lungime semnificativă de zeci de metri pe carosabil.

Toți cei răniți în urma accidentului au fost conduși la unități medicale pentru a primi îngrijiri specializate. Autoritățile au verificat conducătorii auto implicați în eveniment, aceștia fiind testați cu aparatul etilometru care a indicat absența alcoolului în sânge.

The post Primarul din Brebu, rănit într-un grav accident pe DN 6, în Caraș-Severin first appeared on Ziua de Vest.

TAGS: județul Caraș-Severin, accident, TIR, autoturisme, victime, coliziune
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General