Saturday, May 18, 2024
HomeActualitateAccident grav în Dâmbovița: 5 persoane rănite în urma unei coliziuni pe...

Accident grav în Dâmbovița: 5 persoane rănite în urma unei coliziuni pe DN 7

Accident grav în Dâmbovița: 5 persoane rănite în urma unei coliziuni pe DN 7

Un eveniment tragic a avut loc în localitatea Mătăsaru din județul Dâmbovița, după ce un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Titu, a fost implicat într-o coliziune pe DN 7. Autoutilitara pe care o conducea a intrat în impact cu un autoturism condus de un alt bărbat în vârstă de 37 de ani din Mogoșani. Cinci persoane au fost rănite în urma acestui accident: șoferul autoturismului și patru pasageri ai autoutilitarei. Autoritățile efectuează investigații amănunțite pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului rutier, conform declarațiilor făcute de Inspectoratul pentru Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița.

La fața locului, intervenția a fost promptă și coordonată, fiind mobilizate o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. Personalul medico-sanitar a acționat rapid pentru acordarea primului ajutor celor implicați în accidentul rutier, oferindu-le îngrijiri de specialitate în cadrul intervenției de urgență desfășurate în Mătăsaru, județul Dâmbovița.

Evenimentul tragic a avut loc în plină zi, pe o arteră intens circulată a județului Dâmbovița, ceea ce a generat o reacție imediată din partea autorităților locale și a echipajelor de intervenție. Trecătorii care au asistat la impactul devastator au alertat de urgență serviciile de urgență, inclusiv SMURD, pentru a interveni cât mai prompt și pentru a acorda asistență medicală celor răniți în accidentul de pe DN 7.

Conform declarațiilor autorităților din Dâmbovița, accidentul rutier s-a soldat cu cinci victime, printre care se află conducătorul autoturismului și patru pasageri aflați în autoutilitară. Starea de sănătate a celor implicați variază, iar echipajele de intervenție au acționat cu celeritate pentru a-i transporta la unitățile medicale pentru investigații amănunțite și pentru a primi îngrijire medicală de specialitate.

IPJ Dâmbovița a deschis o anchetă temeinică pentru a determina cu exactitate cauzele și circumstanțele în care s-a produs tragicul accident rutier din Mătăsaru. Efectuarea cercetărilor este prioritară pentru a clarifica responsabilitățile fiecărui participant la eveniment și pentru a preveni situații similare în viitor pe drumurile județului Dâmbovița.

Reacția comunității din această zonă a județului Dâmbovița a fost una de solidaritate și sprijin pentru familiile victimelor implicate în accidentul grav din Mătăsaru. Mesaje de încurajare și gânduri bune au fost transmise celor răniți în urma coliziunii rutiere, în semn de unitate și de susținere în momente dificile.

Echipajele de intervenție au reușit să gestionarea situației de urgență cu profesionalism și promptitudine, acordând asistență medicală de specialitate celor cinci răniți în accidentul rutier de pe DN 7 din Mătăsaru, județul Dâmbovița. Intervenția rapidă a echipajelor de salvare a fost crucială pentru a limita consecințele accidentului și pentru a acorda îngrijiri de prim-ajutor victimelor impactului violent dintre autoutilitară și autoturism.

În cadrul investigațiilor desfășurate de autoritățile competente din județul Dâmbovița, se vor verifica toate elementele care au condus la producerea acestei tragedii rutiere și se vor analiza cu atenție informațiile oferite de martori și de persoanele implicate în accidentul de pe DN 7. Colaborarea cetățenilor cu autoritățile este esențială pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele care au dus la coliziunea dintre cele două vehicule implicate în accidentul de pe drumul național 7, în localitatea Mătăsaru.

TAGS: accident, Mătăsaru, DN7, Dâmbovița
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments