Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateAbatele Moses se intoarce pe terenul de fotbal: Drumul plin de obstacole...

Abatele Moses se intoarce pe terenul de fotbal: Drumul plin de obstacole pana la viza pentru a juca la FCU 1948

Abatele Moses se intoarce pe terenul de fotbal: Drumul plin de obstacole pana la viza pentru a juca la FCU 1948

Un proces complicat și birocrație excesivă au fost doar câteva dintre piedicile pe care jucătorul Moses Abbey le-a întâmpinat în drumul său către visul de a juca pentru FCU 1948. Din cauza absenței unei ambasade a României în Ghana, țara sa de origine, Abbey a trebuit să apeleze la ambasadele din alte țări pentru a-și obține viza crucială.

Pentru Moses Abbey, parcursul a fost unul anevoios. Cu toate că a fost desemnat jucătorul de perspectivă al clubului pentru vara anului 2023, drumul său către echipa românească a fost blocat de birocrație și probleme administrative. Lipsa unei reprezentanțe a României în Ghana a complicat totul, forțându-l pe Abbey să-și îndeplinească formalitățile la ambasadele din Nigeria și Senegal.

În cele din urmă, după un adevărat maraton birocratic, Moses Abbey a primit viza mult așteptată care îi va permite să se alăture echipei FCU 1948. Vestea a fost primită cu entuziasm atât de către jucător, cât și de către reprezentanții clubului.

„Este o mare bucurie să îl vedem pe Moses Abbey primind viza care îi va deschide drumul către terenul de fotbal al FCU 1948. Suntem convinși că va aduce o contribuție valoroasă echipei noastre și vom avea ocazia să ne bucurăm de talentul său pe teren,” a declarat un reprezentant al clubului.

Urmează pentru Moses Abbey pregătirea intensivă alături de antrenorul Marius Croitoru, în vederea integrării rapide în echipa FCU 1948. Cu pasiunea și determinarea de care a dat dovadă în lupta pentru obținerea vizei, Abbey este pregătit să își demonstreze calitățile pe teren și să facă pasul spre o carieră de succes în fotbalul românesc.

Toate știrile relevante despre Moses Abbey pot fi găsite pe EZS.ro

Tags: Moses Abbey, FCU 1948, obținerea vizei, fotbal, Marius Croitoru, Ghana, România, birocrație

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General